Dixie D’Amelio: Imam više lažnih profila kako bih uhodila ljude na Instagramu

Početkom ovog meseca jedna od D’Amelio sestara, Dixie, dobila je veliki hejt kada je odgovila na Twitter objavu pevača Nialla Horana gde ga je pitala za saradnju. Kako ljudi tvrdi ona je ‘očajna’ i samo bi mu upropastila reputaciju kao što je ‘navodno’ upropastila Liamu Paynu prošle godine kada su sarađivali. U najnovijem intervjuu Dixie nam je otkrila da poseduje nekoliko lažnih profila kako bi uhodila ljude po društvenim mrežama.

”Postala sam prava ‘psihopata’ zbog prethodnih veza. Evo na primer sinoć sam tražila nečiji Instagram, a nisam ni poznavala tu osobu, ali znala sam osobu sa kojom je. Prošla sam kroz celu njegovu listu pratilaca kako bih je našla, ali sam prešla na moj lažni profil kako bih joj gledala storyje. Dosta vremena provodim na lažnim profilima, imam dva na Instagramu.” rekla je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Def Noodles (@defnoodles)

Reakcije na ovu izjavi nisu bile pozitivine pa je na Dixie krenuo novi talas hejta.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dixie D’Amelio

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Dixie D'Amelio: Ne treba mi škola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.