Nije duet sa M&M, ali poslušajte: Jason Derulo predstavlja pesmu „Goodbye“!

Radujemo se što nas Jason Derulo posećuje u oktobru na svojoj turneji, jer ovaj pevač ima toliko veliki broj megahitova, da će se retko pojaviti njegova pesma koju niste već čuli!

Zato ako idete na koncert poslušajte i njegovu najnoviju pesmu koja će verovatno takođe osvojiti top liste – u pitanju je pesma „Goodbye“, i iako naziv vuče na mišljenje da je ovo balada, kada ugledate saradnje sa Jasonom na ovoj pesmi, shvatite da je u pitanju novi brzi hit na kom je radio DJ David Guetta, Nicki Minaj i Willy William!

Latino momenti i brzi ritam, kao i Nickin rep, učiniće ovu pesmu popularnom, ali žao nam je i MMera koji su se nadali prilikom najave ove pesme da je u pitanju duet sa Marcusom i Martinusom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jason Derulo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Silovatelj i ubica: Uhapšen muž Nicki Minaj

3 thoughts on “Nije duet sa M&M, ali poslušajte: Jason Derulo predstavlja pesmu „Goodbye“!

  1. Famozo, BTS su izbacili novi spot, hoce biti u videu dana? Inace, nisam sigurna ali mislim da je najgledaniji video za 24h od danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.