Famoza music chart #219 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Nastavlja se dominacija k-pop izvođača, i zapravo postaje sve jača! BTS nastavlja suvereno da vlada zahvaljujući pesmi “On”, a vrhu liste sad se pridružio i NCT Dream. Ariana Grande ostaje najbolja od ostatka sveta, ali ona već dosta zaostaje po broju glasova.

Ove nedelje imamo tri odlična noviteta, među kojima su trenutni broj 1 u Americi, “Say So”, ali i nadamo se budući broj 1, što je duet Justina i Ariane. Na kraju, tu i novi singl HRVY-ja. Pravila za glasanje ostaju ista kao i prošle nedelje, pa na svakih 24 časa možete podržati maksimalno pet pesama!

Glasanje traje do srede, 20. maja u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za pet pesama koje vam se najviše sviđaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana, Nicki i Normani objavile stihovni spot za "Bad to You"!

3 thoughts on “Famoza music chart #219 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.