Stiže novi Tini album, ona otkriva: U njemu sam sakupila i sreću i tugu!

Pripreme za novi album Tini Stoessel su u punom jeku i konačno možemo da kažemo da je njen četvrti album realna priča! Tini se generalno nikada ne smiruje čak i van svog albuma, jer je nedavno osvanula na albumu koleginice sa duetom “La Niña de la Escuela“, ali očigledno se kuvaju i njene sopstvene numere!

“Najevći izazov ovog albuma je razgovor o iskrenim emocijama i mogućnost da ih pretočimo u pesme. Mnoga osećanja na albumu nisu lepa, pesme zvuče srećno ali zapravo pevam o nečemu jako tužnom. Emocije će same preneti ceo proces rada, u nekim pesmama će se posebno primetiti. Kroz melodiju se trudimo da pesma bude srećna” kaže Tini.

Po svemu sudeći, očekuju nas vesele pesme sa ponekom tužnom pričom! Tini kaže i da je regeton jako važan uticaj na njenu muziku, pa to objašnjava da su čak i njene tužne pesme israćene jačim ritmom, tako da joj to dolazi sasvim prirodno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Jako sam tužna zbog Demi Lovato, toliko je talentovana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.