Poslušajte novu pesmu Tini i njene dve koleginice,”La Niña de la Escuela”!

Tini Stoessel ne staje i očigledno ne planira u skorijoj budućnosti da stane! Ona pravi pometnju i nakon više godina od “Violette”, mediji je povezuju sa ovim i onim, a singlovi samo pljušte, čak i dueti koji su veoma voljeni. Ovoga puta imamo trio, jer je Tini pesmu snimila sa Belindom i Lolom Indigo!

Ova pesma je naslovna i prva numera sa albuma Lole Indigo pod nazivom “La Niña” i u pitanju je jedna skroz vesela pesma koja poručuje momku koji je nije voleo u školi da je danas mnogo lepša i da joj on više ne treba, ali da se ona mnogo promenila od tih dana. Tini i Belinda su uživale u saradnji vrlo očigledno, a i spot je presladak – volite li kad Tini gostuje na tuđim albumima?

Prva dva miliona stigla su u prvom danu već, tako da su pevačice bez sumnje napravile novi letnji hit! Javite nam utiske!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Da se zna ko je ko: Tini rasturila Severinu u muzičkom derbiju!

One thought on “Poslušajte novu pesmu Tini i njene dve koleginice,”La Niña de la Escuela”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.