Latino princeza: Becky G predstavlja spot za pesmu „Cuando Te Bese“!Becky G balansira između američke i Latino karijere odlično, ali ne krije da joj je u srcu Latino scena uvek bila posebna. Zato ona ima još jednu pesmu na španskom jeziku!

Upravo najveći hit Beckyine karijere je na španskom, a to je pesma „Mayores“ koja joj je omogućila da se probije na muzičkoj sceni – ovoga puta Becky je sarađivala sa argentinskim reperom Paulom Londra na ljubavnoj pesmi čiji naslov prevodimo kao „Kada sam te poljubila“! Becky je nedavno otkrila i da planira u budućnosti da objavi albume i na engleskom i na španskom, i dok će engleski imati pop i r&b tonove, španski će zadržati prepoznatljiv reggaeton pop zvuk!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zanimljiva kombinacija: Becky G zavodi bivšeg dečka Jennifer Lopez u svom novom spotu!

2 thoughts on “Latino princeza: Becky G predstavlja spot za pesmu „Cuando Te Bese“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.