Zendaya o novoj sezoni Euphorie: Neće biti zabavna za gledanje!

Još 2019. godine izašla je prva sezone jedne jako neobične i drugačije serije. U pitanju je ‘Euphoria’ u kojoj glavnu ulogu igra Zendaya, a pored nje i Jacob Elordi, Hunter Schaffer, Sydney Sweeney i Barbie Ferreira. Planovi za snimanje druge sezone ove serije otkazani su zbog celokupne situacije sa pandemijom pa je snimanje nastavljeno tek početkom ove godine. Ova nova sezone prikazivaće se u decembru, a Zendaya je izjavila da neće biti baš zabavna za gledanje!

”Jako je teška sezona, ja sam nekako između. Bilo je napeto. Pogađa ljude baš lično, pogotovu one koji se bore sa ovakvim problemima. Definitivno je izazovna i mislim da u pojedinim delovima neće biti lako za gledanje.” rekla je.

Da podsetimo serija prati glavnog lika Rue, tinejdžerku koja se bori sa zavisnošću od droge dok se vraća nazad u školske klupe i tu upoznaje nove ljude koji će joj možda pomoći ili čak odmoći da se izbori sa tim.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  "Ljubomorna si na Zendayu": Demi Lovato na meti žestokih kritika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.