Tinin kolega iz “La Voz” otkrio da li su glasine o njoj i Sebastianu istinite, pa se pokajao!

Martina Stoessel i Sebastian Yatra su bili par oko kog se dizala prašina – ova ljubav bila je suviše ozbiljna da bi se samo zaboravila, i njihovi fanovi žele da se oni vrate! Zapravo, ta zamisao već danima ne izgleda kao fikcija, a celu priču samo je još više pomutio Tinin kolega Ricardo Montaner iz šoua “La Voz”!

Naime, na Twitteru je jedan fan upitao Montanera ima li nekakvih novosti o “T i Y” (svi znamo na koga je devojka mislila), a on je samo ukratko napisao: “Vratili su se!” Ipak, on se pokajao što je bilo šta potvrđivao, pa je nedugo zatim tvitovao da je u pitanju šala. Međutim, bilo je prekasno jer je njegov tvit već obišao ceo svet i o tome se od prve sekunde širio svaki mogući trač. O čudnoj slučajnosti na Martininom i Yatrinom Instagramu smo već pisali, pa celu priču procenite i sami!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Gde smo tu mi? Martina Stoessel planira prve datume turneje za ovu godinu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Tinin kolega iz “La Voz” otkrio da li su glasine o njoj i Sebastianu istinite, pa se pokajao!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.