Potvrđeno je: Tini Stoessel i Sebastián Yatra zajedno otišli na žurku u Majamiju!

Nakon što je kolega Martine Stoessel, Ricardo Montaner, otkrio da je ova pevačica i glumica ponovo u vezi sa svojim bivšim dečkom Sebastiánom Yatrom sada i mi to zvanično možemo da potvrdimo zato što su naime zajedno prisustvovali jednoj žurci u Majamiju. Glasine koje su kružile po internetu ovih dana, zbog dosta sličnosti na njihovim Instagram objavama, bile su istinite!

Ovaj par je u maju prošle godine prekinuo vezu zato što nisu mogli da održavaju vezu na daljinu. Sada, više od godinu dana kasnije, kada su ponovo u mogućnosti da putuju izgleda da su odlučili da pruže jedno drugom drugu šansu. Iako ni Tini ni Seb nisu ništa zvanično potvrdili, oni su u četvrtak uveče viđeni zajedno na jednoj žurci u Majamiju. Sa njima su bili i Mau i Ricky Montaner, Stefi Roitman, Oriana Sabatini i Paulo Dybala, a na njihovim društvenim mrežama mogli smo videti razne video snimke sa žurke na kojima su Tini i Seb izgledali jako prisno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Snimam seriju sa Sebastianom Yatrom!

One thought on “Potvrđeno je: Tini Stoessel i Sebastián Yatra zajedno otišli na žurku u Majamiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.