Sve nam govori da će Ariana Grande glumiti Megaru u “Herkul” filmu!

Disney nastavlja da ekranizuje svoje popularne crtane filmove, a sledeći na redu je “Herkul”. Iako se o tome ko će u njemu glumiti ne zna puno, čini se da Ariana Grande šalje signale da će njoj pripasti glavna ženska uloga! Ari u prošlosti nije krila kako želi tu ulogu, a čini se da su u producenti veoma zainteresovani za nju, naročito nakon impresivnog nastupa na “Disney Family Singalong”.

Nakon što je ona tako zapevala u šou Jamesa Cordena, arianatori to zovu njenom demonstracijom sile, odnosno još jednom potvrdom da ona peva bolje od svih glumica, a da sa druge strane, itekako ume da glumi! Drugi podsećaju na njen nastup na iHeartRadio Awardsu gde se pojavila u ljubičastom izdanju, baš kakav bi nosila Megara!

Na kraju, tu je i čitav slučaj sa njenim tetovaža koje su nestale – neke privremeno, a neke možda i trajno! Svima nama bilo je teško da objasnimo šta se to dešava, ali neki sad upućuju na to da je Ari morala da ih skloni upravo zbog filma! Podsetimo, Ari je prethodnih meseci svuda bila u dugim rukavima, upravo da bi sakrila uklonjene tetovaže. Naravno, ništa još nije potvrđeno, ali imamo pravo da se nadamo!

Pročitajte još  Šaljemo i van Srbije: Danas možete osvojiti "Dangerous Woman" Ariane Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.