Novinar otkriva krajnje čudnu priču o Tini i Sebastianu: Ispao je seljačina!

Sad kad su Martina Stoessel i Sebastian Yatra raskinuli, u javnost počinju da stižu zanimljive priče o njih dvoje. Ipak, ugledni argentinski novinar Augusto Tartu Tartúfoli kaže da je njegova najčudnija – toliko čudna da tek sad kad Tini i Sebastian nisu više zajedno sme da je ispriča!

Kako prenosi Clarin, novinar je o tome pisao na svom Twitteru, govorivši o o događaju iz februara, kad je Yatra poslednji put bio u Argentini pa je sa Tini bio na večeri. “Sad kad su se njih dvoje posvađali, smem da ispričam šta se desilo jedne večeri”, počinje on. “Bili su u Mar del Plati, a onda su otišli u primorski gradić Karilo, gde Tinina porodica ima kuću. Došli su dosta kasno i to van sezone, a u to vreme nijedan restoran ne radi. Tini je tad zvala svog tatu, a njen tata zvao je jednog prijatelja, a taj prijatelj je ujedno i moj prijatelj i ima sjajan restoran u Karilu. Naravno, on je pristao da otvori restoran u to vreme, kako bi takve zvezde mogle da večeraju. Sebastian je bio baš uzbuđen da proba argentinsku hranu.”

“I tako, oni su stigli u restoran, dobili su poseban sto u restoranu koji je bio prazan. Glavni kuvar, koji se zbog njih vratio od kuće dočekao ih je uz tradicionalne argentinske delikatese. Sebastian je hteo da proba sve. Međutim, tad su stvari postale čudno”, ističe ovaj predstavnik medija. “Među delikatesima koje su mu servirani, bila je i provoleta (argentinsko jelo, bazirano na siru), ali onda je on konobaru tražio da mu donese kroasane! Da, kroasane! I konobar ih je doneo. Tini ga je gledala čudno i pitala se šta se desilo. On je onda počeo da jede kroasane sa provoletom, a ona ga je gledala sa gađenjem! Glavni kuvar se vratio na posao samo da bi njemu spremio delikatese, a on je jeo sir i kroasane!”

Pročitajte još  Juan Guilera postavio fotografiju sa Tini Stoessel, zahvalio se što je bio deo spota "Princesa"!

On dodaje da je ova naizgled sitnica uzrokovala da oni počnu sa svađom! “Tini je htela da njih dvoje ostanu u ovom gradu, ali je Sebastian zahtevao da se vrate u Mar del Platu. Konobar je tad rekao, ‘Ovo će se loše završiti’, i bio je u pravu”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.