Kruže fotografije koje su pokrenule glasine da su Tini Stoessel i Sebastián Yatra ponovo zajedno!

Martina Stoessel i Sebastián Yatra bili su zajedno oko godinu dana i iako su bili jedan od omiljenih parova odlučili su da se rastanu u maju 2020. godine. Šuškalo se da je nakon njihovog raskida Sebastián ušao u vezu sa meksičkom glumicom Dannom Paolom i da je čak bio povezan i sa Lele Pons, ali to nikada nije potvrđeno. Sada internetom kruže glasine da su Tini i Sebastián možda ponovo zajedno nakon što su na svoje Instagram profile objavili slične fotografije!

Naime, ovaj par je objavio fotografije koje su slikane na istom mestu i to je izazvalo pravu pometnju. Tini je objavila sliku iz đakuzija u Majamiju na kojoj se ne može videti mnogo detalja, ali smo i na Sebastianovim slikama uspeli da vidimo jako sličnu pozadinu. Takođe na jednoj slici vidimo Tini kako vozi kajak, a na Sebastianovom selfiju vidimo kajake u pozadini. Pored svega toga, Sebastián nam nije otkrio tačnu lokaciju na kojoj se nalazi što nas tera da posumnjamo da su oboje u Majamiju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Fans have spoken: "Si Tu Te Vas" by Tini is the best young artist song of this decade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.