Prevazišlo sva očekivanja: Tini Stoessel i Sebastian Yatra predstavljaju spot “Quiero Volver”!

Čekanju je kraj! Martina Stoessel je konačno predstavila misterioznu pesmu i spot “Quiero Volver” sa Sebastianom Yatrom rano jutros po našem vremenu i možemo potvrditi da je ovo prevazišlo sva očekivanja!

Tini i Sebastian glume mladi par u spotu koji mora da se razdvoji zbog pevačicinog posla zbog koga ona pakuje svoje kofere i odlazi. Možemo primetiti da Tini nije presrećna zbog razdvajanja i pokušava da nađe način da se vrati kući. U spotu se prepliću i kadrovi Martine i mladog Kolumbijca na plaži, a kako i sam naziv pesme poručuje “Želim da se vratim”, Tini mora da se suoči sa nekim preprekama kako bi to ostvarila.

Pevačica je već ranije istakla da je ovo veoma lična pesma koja izgleda govori o njenoj situaciji sa Pepeom kada su morali da raskinu zbog daljine i prevelikog broja obaveza, a ona je smatrala da je njen kolega Sebastian dorastao zadatku da realizuje čitavu pesmu i spot sa njom. Pesma već zauzima visoke pozicije na iTunesu i Spotifyju, a spada i među vodeće svetske trendove na Twitteru, dok za tim ne zaostaje i sam spot koji ima šansu da obori Tinin rekord gledanosti za 24 časa. Tini je istakla da je ovo posebna pesma i da će nam se sigurno dopasti, a sudeći po reakcijama definitivno je i prevazišla očekivanja!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ana nam šalje kviz o muzičaru Sebastianu Yatri!

11 thoughts on “Prevazišlo sva očekivanja: Tini Stoessel i Sebastian Yatra predstavljaju spot “Quiero Volver”!

  1. Pjesma je super.Spot mi se više sviđa.Najbolji dio spota je kad su se Tini i Yatra poljubili.Pjesma je vrh

  2. Pesma i spot su vrhunski. Nmg da prestanem da slušam pesmu i gledam spot 😍😍😍

  3. Iskreno, pjesma je odlicna, mislim ma melodiju, ritam i tekst, ali spot mi se ne dopada, previse se ljube ona i Sebastian.. ne hejtujem, samo moje misljenje.

  4. pjesma nije kao i sve ostale, drugacija je jer opisuje situaciju mnogih parova danasnjice, i zaista svako moze da pronadje sebe u pjesmi. do sada, ovo je jedna od najljepsih koje je ikad snimila, pjesma ima veliku poruku, a i napisala ju je o sebi, svojoj situaciji u zivotu. ja sam odusevljena 😀

  5. Da li cete pisati o tome ako obori rekord?Ok znam da je glupo pitanje ali eto <3 volim vas portal

  6. Bravo Tinisti oborili smo rekord za 24h je imala 2 miliona pregleda👏👏💜💙

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.