Tinin kolega iz “La Voz” otkrio da li su glasine o njoj i Sebastianu istinite, pa se pokajao!

Martina Stoessel i Sebastian Yatra su bili par oko kog se dizala prašina – ova ljubav bila je suviše ozbiljna da bi se samo zaboravila, i njihovi fanovi žele da se oni vrate! Zapravo, ta zamisao već danima ne izgleda kao fikcija, a celu priču samo je još više pomutio Tinin kolega Ricardo Montaner iz šoua “La Voz”!

Naime, na Twitteru je jedan fan upitao Montanera ima li nekakvih novosti o “T i Y” (svi znamo na koga je devojka mislila), a on je samo ukratko napisao: “Vratili su se!” Ipak, on se pokajao što je bilo šta potvrđivao, pa je nedugo zatim tvitovao da je u pitanju šala. Međutim, bilo je prekasno jer je njegov tvit već obišao ceo svet i o tome se od prve sekunde širio svaki mogući trač. O čudnoj slučajnosti na Martininom i Yatrinom Instagramu smo već pisali, pa celu priču procenite i sami!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Gabriela nam predstavlja svoj Instagram o Tini i Jorgeu, jortini__price!

One thought on “Tinin kolega iz “La Voz” otkrio da li su glasine o njoj i Sebastianu istinite, pa se pokajao!

  1. Videla sam slike na kojima se jasno vidi da su bili na istoj žurci u Majamiju, čak su i razgovarali 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.