Određena mu je kazna: Manijak poslao Kim Kardashian verenički prsten!

Vest da je Kim Kardashian u februaru podnela zahtev za razvod od Kanyea Westa očigledno je neke progonitelje jako obradovala, sudeći po postupku jednog od njenih opsednutih fanova. Kim je već mesecima sama i nesrećna u braku, tako da jedva čeka tu priču da preseče, a u međuvremenu joj je od nepoznatog progonitelja stigla ponuda da krene ispočetka – verenički prsten!

Naime, celu priču je otkrio Kimin advokat, koji je otkrio da je zahtev za zabranu prilaska ovog čoveka Kim već popunjen, a otkriveno je i šta je Kim o svemu izjavila – ona tvrdi da je isti čovek progoni od 24. februara, gde je on najpre “slučajno” došao do kapije njene kuće, a zatim izjavio da je došao “kod Kim, ljubavi svog života”.

Nakon tri meseca, čovek je u maju ponovo probao da upadne u njen dom, a zatim joj je poslao i verenički prsten i kontraceptivnu pilulu. “On ovim zaprav oporučuje koliko je opsednut mnome” izjavljuje Kim očigledno u strahu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kanye West piškio po Gremi nagradi, Kim spremna za razvod!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.