Tini o Sebastianu Yatri: Za sad smo samo prijatelji!

Nakon raskida sa Pepeom Barrosom, Tini je povezivana sa nekoliko momaka čije su glasine demantovane, ali kada je u pitanju veza sa Kolumbijcem Sebastianom Yatrom, teško je reći da glumica i pevačica demantuje te glasine! Ništa drugačije nije bilo ni u najnovijem radio intervjuu koji je dala ovog vikenda gde je jedno od nezaobilaznih pitanja bilo upravo ono o Sebastianu.

“Volim Sebastiana svim svojim srcem i to je sve,” započela je pevačica za La Once Diez. “Popularna je fantazija da smo nas dvoje zajedno, ali istina je da smo za sada prijatelji,” dodala je Tini, ostavljajući mogućnost da ne isključuje vezu sa njim u budućnosti.

Martina ističe da je njeno srce otvoreno za ljubav, ali da joj trenutno ne smeta što je sama, jer želi da se posveti sebi. “Uvek sam bila veoma otvorena i imala sam duge veze, sada uživam što sam sama, zato što mi treba vremena za sebe, ali nikad nisam zatvorena za ljubav,” ističe ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini otkriva planove za novi album: Vraćam se u Los Anđeles, biće sjajno!

3 thoughts on “Tini o Sebastianu Yatri: Za sad smo samo prijatelji!

  1. Evo jedne zanimljivosti. Kada je bila premijera 2.sezone serije Violetta na jednoj Disney igrici-Club Penguin bila je proslava pod imenom Music Jam i za vreme te proslave bili su nastupi pingvina koji su bili inspirisani poznatim licnostima medju kojima je bila i Violetta. Evo slike kako je ona izgleda u toj igrici http://prntscr.com/mmtktf sem nje su bili Zendaya,Sabrina C. i Dj Cole Plante…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.