Instagram zbog Selene Gomez počinje da cenzuriše uvredljive komentare!

Selena Gomez u prošlosti je bezbroj puta brisala i instalirala Instagram aplikaciju na svoj telefon, ali sad ističe da je sa tim gotovo, pa da kad već mora nešto da objavi, to uradi preko mobilnog uređaja nekog od svojih drugara. Vlasnike Instagrama to je razočaralo, ali i inspirisalo da nešto urade kako bi zaštitili korisnike od uvreda.

Iako je Instagram i ranije imao određene filtere, sad se otišlo korak dalje, u smislu da ćete sad dobijati obaveštenje da je vaš komentar koji želite da objavite možda uvredljiv. Po istraživanjima kompanije, veliku većinu ljudi to inspiriše da ipak ne pišu tako ružne reči. Ukoliko to ipak uradite, osoba kojoj ste ih uputili dobiće obaveštenje od Instagrama, kao i opcije da se zaštiti od vas, tako da više niste u mogućnosti da je kontaktirate.

Gubljenje vremena na druge ljude koji vam se iz opravdanog ili neopravdanog razloga ne dopadaju je uvek loša ideja, i oduzima vam vreme za druge, važnije stvari u životu. Zato trudite se da ne vređate nikog i ne opterećujete se ljudima koji am ne odgovaraju.

Pročitajte još  Selena Gomez je toliko lepa u Kanu da je i Bella Hadid lajkuje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Instagram zbog Selene Gomez počinje da cenzuriše uvredljive komentare!

  1. To je dobra odluka. Ali ipak, kada sam koristila neke aplikacije koje cenzurišu uvredljive reči, često sam se susretala sa obaveštenjem da ne mogu objaviti komentar jer sadrži uvredljive reči, i 10 puta bih pregledala komentar i ne bih mogla da ih nađem. Nadam se da će ovde biti bolje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.