Selena Gomez ponovo briše Instagram aplikaciju: Baca me u depresiju!

Selena Gomez je brutalno iskrena! U njenim izjavama nikad nema glupih fraza, čak i po cenu da će joj to naneti više štete nego koristi, gledajući makar kad se radi o novcu. Iako je jedna od najpopularnijih zvezda na Instagramu, iako su njene objave najpopularnije na svetu, Sel ističe da je ponovo obrisala ovu aplikaciju sa svog telefona.

Pa kako onda Selena povremeno postavlja objave? Da li to onda čini neko iz njenog tima? Zapravo ne, već ona koristi krajne zanimljivu tehniku. Ona ističe da se povremeno uloguje, ali preko telefona jedne od svojih drugarica! “Mnogo sam koristila, ali mislim da je postalo skroz nezdravo. Mislim lično, za mlade ljude poput mene, provesti ceo dan fokusirajući se na sve te komentare i dopuštati da to utiče na vas, a uticalo je na mene”, objašnjava Sel.

“Mene je to bacalo u depresiju. Osećala bih se loše u vezi sebe, gledala bih drugačije na svoje telo i takve stvari. Zato ga više ne koristim. Samo kad imam nešto da podelim, onda uzmem nečiji telefon i postavim to”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Mandy Teefey: Selena može da kaže bilo šta Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.