Selena Gomez je toliko lepa u Kanu da je i Bella Hadid lajkuje!

Posle mnogo, mnogo vremena Selena Gomez vratila se na scenu, odnosno pred kamere time što se pojavila na crvenom tepihu tokom filmskog festivala u Kanu, i to na premijeri svog novog filma “The Dead Don’t Die”. Njena lepota oduševljava javnost, a to uključuje i Bellu Hadid sa kojom baš i nije bila u sjajnim odnosima.

Sliku glamurozne Selenite objavio je njen stilista Hung Vanngo na svom Instagram profilu, a Bella Hadid ju je lajkovala, što je znak da očigledno više nije ljuta što je ona neko vreme bila sa njenim sadašnjim dečkom, The Weekndom.

Kad smo kod Selinog izdanja, ona je na crvenom tepihu izgledala kao glamurozna holivudska diva iz nekih prošlih vremena, a vrlo upadljivi su bili i preskupi dragulji oko njenog vrata. Hung Vanngo odlučio je da je našminka na klasičan način, osim što je posebno naglasio usne crvenim ružem i stavio upadljivu srebrnu senku za oči. Da li se vama dopada ovakva Sel?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Startuju kvalifikacije za hit godine: Glasajte za pesme koje želite u finalu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Selena Gomez je toliko lepa u Kanu da je i Bella Hadid lajkuje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.