Selena Gomez: Upadnem u probleme zbog toga što radim na Instagramu!

Selena Gomez i dalje je kraljica Instagrama zahvaljujući tome što je prati najviše ljudi (čak 127 miliona u ovom momentu!) ali pevačica i glumica skromno kaže da joj to nikad nije bio cilj niti da je uopšte pokušavala da to postigne nekim pažljivim planiranjem.

“Ja stvarno ne znam zašto sam postala najpopularnija na Instagramu! Ne razumem to. Stvarno ne razumem. Ja volim tu aplikaciju i to je bilo to”, kaže ona za Business of Fashion a onda ipak dodaje da ima neke teorije. “Možda sam jednostavno vrlo glasna tamo. Možda sam previše realna pa zbog toga i upadnem u probleme s vremena na vreme ali mislim da se ljudima sviđa ta autentičnost – čak i kad je ne predstavljam na pravi način. Nemam formulu, ne razmišljam o tome. Možda se ovo i dešava jer ne razmišljam o rekordima.”

Sel još jednom napominje da koliko god može čita komentare svog fandoma. “Da, čitam ih jer ih je neko napisao. Pogađa me kad je neko zao prema drugim ljudima ili kad komentariše nešto ružno o meni. Nekad zbog toga zaboravim da postoji i stvaran svet i da ti komentari ne predstavljaju realnost. Polovina napisanog nije nešto što bi trebalo da shvatam ozbiljno. Moram da istreniram sebe da budem pažljivija u vezi toga”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Tabloid tvrdi da će se Hailey izoperisati kako bi ličila na Selenu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Selena Gomez: Upadnem u probleme zbog toga što radim na Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.