Mračne tajne Instagrama: Selena Gomez osujetila ucenu Justina Biebera!

Instagram je danas najpopularnija društvena mreža na svetu, ali u novoj knjizi pod nazivom “No Filter: The Inside Story of Instagram”, navodi se da su njegovi autori podlegli tome da slušaju zvezde, a ne “obične” korisnike. Kako se objašnjava, stvar je u tome u što su vlasnici Instagrama činili sve da zvezde počnu da koriste njihovu aplikaciju.

Naime, porodica Kardashian tražila je od Instagrama da ih stavi još više u centar pažnje, a kompanija se složila pa je podesila komentare tako da oni koje dolaze od zvezda uvek budu pri vrhu, odnosno najvidljiviji. Iako nam novinarima to pomaže da vidimo o čemu pišu zvezde, navodi se i da ostali korisnici nikad nisu tražili tako nešto. Isto tako, navode se i primeri Miley Cyrus odnosno Taylor Swift koje su su žalila na maltretiranje na ovoj društvenoj mreži.

U knjizi autorke Sarah Frier posebno interesantno deluje priča o Justinu Bieberu, odnosno njegovom menadžeru Scooteru Braunu koji je još 2011. godine počeo da ucenjuje Instagram. Kako prenosi Daily Mail, Biebs je u tom momentu imao ogromnih 15 miliona pratilaca, pa je Braun u dogovoru sa njim pretio da će muzičar otići sa aplikacije ukoliko ne dobije nešto zauvrat! Kako Instagram nije pristao na ucenu, Biebs je deaktivirao svoj profil! Međutim, s obzirom da je njegova tadašnja devojka Selena Gomez volela Instagram i nastavila da ga koristi i podiže svoju popularnost, Justin je na kraju priznao poraz i vratio se! Kako se navodi, Justin Bieber takođe je oblikovao Instagram jer je masovno počeo da koristi emodžije u svojim objavama, što su onda usvojile druge zvezde i njihovi fanovi. Upravo zbog duge pauze, Biebs sad ima “samo” 132 miliona pratilaca i nije u samom vrhu kad je reč o broju pratilaca, a daleko zaostaje za svoj bivšom velikom ljubavi. Ipak, on je upravo ovih dana izuzetno aktivan na ovoj aplikaciji i često je na Liveu, a neretko postavlja i tonu slika!

Pročitajte još  Vi ste odlučili: Albumi 1D i Selene Gomez su najisčekivaniji u regionu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.