Selena Gomez: Vlasnik Instagrama ludi kad mu kažem da mi treba pauza od aplikacije!

Selena Gomeze je apsolutna kraljica Instagram sa preko 130 miliona sledbenika ali toliki broj ljudi nosi i veliku odgovornost… ali i smaranje od kreatora i vlasnika ove aplikacije, Kevina Systroma.

“Ja ga mnogo volim ali to nije bilo dovoljno da se par puta u prošlosti ne naljuti na mene kad bih rekla da mi je potrebna pauza. Međutim, bilo mi je potrebno da provodim vreme sa stvarima koje su mi važne. Htela sam autentične razgovore umesto da stalno gledam šta drugi rade”, pojašnjava ona.

Selenita kaže i da još uvek sprema svoj novi album. “Moja diskografska kuća traži novu muziku a ja sam srećna što sad za neke stvari mogu da kažem ‘ne’. Volim kakva sam bila ove godine u svetu muzike jer nisam agresivno nastupala. Delovalo je vrlo iskreno. Prethodne dve turneje sam morala da otkažem pa razmišljam i o tome. Kako da izađem na scenu a da to izgleda dobro. Ranije sam bila pod velikim pritiskom”, ističe ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Jel to Justinova bivša?" Najbolji bokser sveta obožava Demi ali o Seleni, Ari i Taylor nema lepe reči! (video)

4 thoughts on “Selena Gomez: Vlasnik Instagrama ludi kad mu kažem da mi treba pauza od aplikacije!

  1. Treba da uziva u stvarnom zivotu a iako je poznata na instagram ne bi trebalo da gleda kao na obavezu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.