Obrisala i Demi: Selena Gomez prestala da prati 90% ljudi, stavila maminu sliku na Instagram profil!

Čudne stvari su se prethodnog vikenda dešavale na Instagram profilu Selene Gomez koja je iz nekog razloga prestala da prati skoro 300 ljudi tako da je taj sa više od 300 smanjila na samo 37!

Naravno, na spisku je ostala Taylor Swift kao i njena drugarica Francia Raisa od koje je dobila bubreg a tu su još recimo glumice Amy Schumer i Jessica Alba ili tekstopisac Justin Tranter. Jako lepo je i što Sel prati podosta svojih fan profila pa je svaki od njih zbog toga prešao cifru od nekoliko stotina hiljada pratilaca! Kako se nagađa, ovo je verovatno Selenina poslovna strategija a ne lična odluka. Ipak, bolno je što je ona ponovo prestala da prati Demi Lovato.

Možda još interesantnije, profilna fotka je u stvari fotka njene mame Mandy iako se njom nije u sjajnim odnosima, što je potvrdila prestavši da je prati na ovoj društvenoj mreži. Mediji su ranije isticali da je problem napravilo to što Mandy ne voli Justina Biebera i ne želi da njena Selena bude sa njim a pevačica i glumica ne želi da popusti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena se saoseća s Keshom: Teško je biti žena u muzičkom biznisu!

3 thoughts on “Obrisala i Demi: Selena Gomez prestala da prati 90% ljudi, stavila maminu sliku na Instagram profil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.