Selena Gomez: Hvala hejteri, naučila sam nešto od vas!

selena-gomez-on-the-set-of-a-new-photoshoot-_2

Iako ima ogromnu armiju Selenatora i iako bi valjda svaki momak bio presrećan da mu je ona devojka, Selena Gomez kaže da je dozvolila sebi da bude nesrećna zbog uvredljivih komentara koje je dobila!

“Sve me je to jako povredilo jer tako nešto nisam iskusila ranije”, govori ona o napadima na društvenim mrežama ali i u tabloidima. Ipak, Sel dodaje i da je sad sve u redu. “Nisam htela da pravim priču od toga pa sam poručila sebi, ‘Baš me briga šta vi mislite!'” Selenita ipak ističe da hejteri nisu postigli svoj cilj jer su je konačno naučili da ne treba da bude prestroga prema sebi. “Naučila sam da je moguće da se osećam prijatno i da istovremeno izgledam prelepo. Nekad mi se dopadne ono što vidim u ogledalu a nekad mi se čini da ne vredi ni da se trudim!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Golfer ili promoter Novaka Đokovića? Evo šta bi sve Niall mogao da radi za vreme 1D pauze!

One thought on “Selena Gomez: Hvala hejteri, naučila sam nešto od vas!

  1. Šta? Nekad joj se ne dopada šta vidi u ogledalu, jel zna ona da je najlepša pevačica na svetu!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.