Kao bliznakinje: Jutjuberka na slikama izgleda identično kao Kylie Jenner!

Kylie Jenner je jedan od najbogatijih i najpopularnijih influensera, i samim tim njeni postovi na društvenoj mreži Instagram spadaju u najveće trendove ove društvene mreže. Mnoge mlade devojke žele da izgledaju i šminkaju se kao Kylie, a jutjuberka po imenu Kristen Hancher toliko je slična Kylie da je odlučila da se fotografiše kao ona u nekim svojim Instagram postovima!

Dok posmatrate Kristenin Instagram verovatno vam neće pasti na pamet da je ona Kylie kao bliznakinja, ali kada je u svom YouTube videu pokušala da ponovi neke poze Kylie Jenner na fotografijama, teško je reći koja slika je prava, a koja je imitacija! Kristen je na početku videa prikazala tone komentara u kojima joj ljudi kažu da je ista Kylie, pa je zato ona odlučila da isproba da se fotka identično kao ona!

Da li je Kristen uspela u svojoj misiji, možete pogledati u videu ispod, a da sve bude još čudnije, Kylieino srednje ime je zapravo Kristen, pa je njihova sličnost još veća!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  A vredna je 900 miliona: Kylie Jenner traži da joj se sudi kod kuće jer joj je skupo da ide za Njujork!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.