Taramount vam poklanja 3×2 karte za horor “Plen”!

Taramount nam predstavlja novi uzbudljivi horor “Plen” (Crawl): kada veliki uragan pogodi Floridu, Hejli (Kaja Skodelario) će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao (Bari Peper). Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplava sve brže širi.

Kako ostaje sve manje vremena da se pobegne od snažne oluje, Hejli i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem! Posebna zanimljivost vezana za ovaj film je i da je on sniman u Srbiji!

Režija: Alexandre Aja
Uloge: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson
Scenario: Alexandre Aja, Michael Rasmussen
Žanr: Horor
Studio: Paramount Pictures
Trajanje: 87 minuta

Taramount našim čitaocima poklanja 3×2 karte, a ukoliko želite da osvojite karte za ovaj film, dovoljno je da nam se javite u komentaru na Instagram objavi koju vidite iznad! Dobitnike ćemo objaviti u petak, a projekcija filma je u nedelju, 14. jula, u BEOGRADU u bioskopu Tuckwood u 18:40h!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Taramount vam poklanja 3×2 karte za horor “Plen”!

  1. Znam da ovo nema veze sa filmom, ali moram da pitam gde je music chart?? Trenutno je 20:38 a trebalo je jos u 12:00 da bude objavljeno

    1. Obaveze danas 🙁 Tako bismo voleli da je samo Famoza ono čime se bavimo i baš nam je krivo kad to i osetite. Biće sutra odmah u 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.