Zendaya i Ansel Ergot dobili glavne uloge u filmu “Finest Kind”!


Zendaya i Ansel Ergot su imalil više prilika za saradnju u toku prethodne godine i to na čak tri filma – “Spider Man”, “The Greatest Showman” i “Baby Driver”, a sada imaju priliku da glume u novom filmu!

Ovog puta glumiće u trileru “Finest Kind”, međutim trenutno nema mnogo podataka o filmu, jer je on još u razvoju. Ono što se zna jeste da se radnja dešava u podzemlju Bostona dok su Ansel i Jake Gyllenhaal, koji ima ulogu njegovog brata, prepušteni rukama zloćina. Film dobija još veći značaj, jer će ga režirati dobitnik Oskara.

Dok čekamo nove detalje o filmu, Ansel radi na snimaju filma “The Goldfinch”, a Zendaya ima par projekata, a nedavno je obeležila kraj svoje serije “K.C. Undercover” na Disney na koji čak planira da se vrati u budućnosti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Zendaya

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zendaya hoće da nam kaže da je ona vrednija i od Ari: Toliko radim da zaboravim da jedem!

2 thoughts on “Zendaya i Ansel Ergot dobili glavne uloge u filmu “Finest Kind”!

  1. Bas super, Ansel mi je omiljeni glumac i blago Zendayi hah. Msm super je i ona, ali Ansel je savrsenstvo 🙂

  2. Pisite malo o Fifth Harmony clanicama, Normani je izbacila pesmu sa Khalid-om a Ally sa Topic-om…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.