Tako se slušaju fanovi: Zendaya odvojila svoju liniju odeće od njene kompanije usled nezadovoljstva kupaca!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Views:
131

Zendaya ostaje lep primer svojim fanovima – njena linija odeće Daya by Zendaya dobijala je uvrede zbog kompanije preko koje je odeća prodavana i zato je Zendaya odlučila da kompaniju napusti!

Iako je Zendaya obezbedila veliki izbor veličina i neutralne krpice prilagodljive svm polovima i fanove raduje njena briga da svako bude zadovoljan, veliki problemi nastali su jer kompanija nije ispunjavala svoje obaveze i neki nikada nisu ni dobili odeću koju su naručili, ili je kasnila daleko više nego što bi smela, ili servis za kupce nije bio dostupan, a sve to je prelilo čašu i Zendaya je uspela to da primeti pa se obratila javnosti!

„Sve ovo shvatiću vrlo ozbiljno i cenim fanove koji su podržali ovaj projekat, zato više nemam nikakve veze sa kompanijom koja je držala Daya by Zendayu i pobrinuću se da svaka stvar bude rešena. Izvinjavam se zbog svega i obećavam da ćemo rešiti sve u narednim danima“ napisala je ona na Instagramu linije. Jako je lepo videti da neko sluša i čuje nezadovoljstvo svojih fanova jer na kraju krajeva, oni su ti zbog kojih sve ove zvezde možemo tako nazvati!

Please contact dayaxzendaya@gmail.com with any concerns or questions

Објава коју дели Daya by Zendaya (@dayabyzendaya) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

One thought on “Tako se slušaju fanovi: Zendaya odvojila svoju liniju odeće od njene kompanije usled nezadovoljstva kupaca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.