Rođendanski poklon: Marcus i Martinus dobili nove uloge u animiranom filmu!

Marcus i Martinus već imaju iskustva sa pozajmljivanjem glasova u animiranim filmovima, pa će sve do sad naučeno moći da primene i za potrebe ostvarenja “Wonder Park” koje u bioskope stiže oko Uskrsa! U pitanju je porodični film koji stiže pravo iz Holivuda, odnosno Paramounta i Nickelodeona.

Marcus i Martinus tako će igrati braću dabrove čija su imena Gus i Cooper. “Oni nam savršeno pristaju. Dobiti ulogu u takvom filmu je baš kul. Morate da se uživite u likove i mislim da smo to dobro uradili”, kaže Martinus. Marcus kaže da im je sve ovo bilo vrlo zabavno. “Skroz drugačije nego kad ste u studiju i pravite muziku, ali je takođe i uzbudljivo.” Naravno, MM rade samo sinhronizaciju za norvešku verziju filma koji startuje u bioskopima od 12. aprila. U našim krajevima prikazivaće se verzija na engleskom i sinhronizovana na naš jezik.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nestvarno: Mosjøen Marcusa i Martinusa ušao u četvrtfinale Norway Cupa, danas zabeležili dve pobede!

5 thoughts on “Rođendanski poklon: Marcus i Martinus dobili nove uloge u animiranom filmu!

  1. Osim toga su otvorili i pojedinačne Instagram profile, sada za ozbiljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.