Ansel Elgort: Izgubio sam ulogu karijere jer sam bio lenj!

Ansel Elgort ima blistavu budućnost kao glumac, ali sebi je ipak napravio problem jer nije uspeo da dobije ulogu legendarnog kralja rokenrola, Elvisa Presleya u biografskom filmu. Ipak, pohvalno je što on ne krivi nikog drugog do sebe, tvrdeći da se jednostavno pojavio nepripremljen na finalnoj audiciji.

Izbor za glavnu ulogu u filmu je veoma sličan kao sportska takmičenja. Potrebno je kvalifikovati se da se uopšte nađete na širem spisku kandidata, a onda sledi nekoliko krugova izbacivanja, dok se ne dođe do finala. Upravo u finalu se našao Ansel Elgort, ali je izgubio od Austina Butlera.

Sad kad je sve završeno, Ansel je govorio za The Huffington Post o tome kako mu je prošla audicija. “Nisam bio tako loš. Mislim da je bilo sjajno. U tovreme sam snimao film ‘West Side Story’, pa mi nije bilo lako da se skoncentrišem”, objašnjava on. “Gledao sam tonu njegovih intervjua i pamtio sam ih kako bih imitirao njegov način govora, a pevao sam i njegove pesme. Međutim, istina je da nisam bio zaista spreman.” Interesantno, u finalnoj fazi izbora bilo je još nekoliko kandidata, među kojima nama ubedljivo najpoznatiji Harry Styles

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ansel Elgort

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prava ljubav: Ansel Elgort angažovao svoju devojku za svoj novi spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.