Zendaya blizu glavne uloge u filmu “Mala sirena”!

Disney nastavlja sa pretvaranjem svojih legendarnih crtaća u igrane filmove, a sledeći na redu je “Mala sirena” koji se već uveliko priprema. Kako mediji navode, uloga Ariel već je ponuđena Zendayi!

Kako se navodi, izvor blizak Disneyu navodi da je Zendaya dobila ponudu, ali naravno, ni kompanija ni glumica nisu spremni da to komentarišu. Isto tako, navodi se da od Zendaye zavisi mnogo toga. Ukoliko ona dobije ulogu, to znači da bi i njen otac kralj Triton takođe mora da bude tamne boje kože. Zašto je to neophodno nije poznato, jer Zendaya i nije crnkinja, već osoba mešane boje kože, s obzirom da joj je mama belkinja.

O samom filmu zna se i to da je odabran režiser, mada se ne zna ni približan datum izlaska. Ipak, u 2019. nas već očekuje tona filmova po Disney crtaćima, što uključuje “Damboa”, “Aladdina” i “The Lion Kinga”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glasanje: Zadajte Ryanu novi crtež!

6 thoughts on “Zendaya blizu glavne uloge u filmu “Mala sirena”!

  1. Zaslužila je tu ulogu pošto je sjajana glumica a nadam se da ce je prihvatiti!💕💙

  2. Ovo bi blo tako kul od diznija, i volila bih vidjeti Zendayu kao Ariel.
    Ona je fantastična glumica, i dobra pjevačica (svi znamo da će dizni od ovog flma napraviti mjuzikl, kao što je uradio sa "Ljepoticom i zvijer#) znam da će joj ovva uloga pristajati.

  3. Obožavam sve Disney filmove koje su snimali prema bajkama, bilo bi super da Zendaya prihvati ulogu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.