Tini potvrdila: Radila sam na filmu sa Jackie Chanom!

Martina Stoessel nastavlja svoje putovanje po svetu zbog misterioznih projekata, a pre nekoliko dana je doputovala iz Njujorka u Meksiko kako bi dala nekoliko intervjua!

Tini je sinoć gostovala u radio emisiji u Meksiku gde je izvela svoj aktuelni singl “Princesa” i obradu pesme “Irreplaceable” od Beyonce. Ono što trenutno najviše zanima i fandom i medije jesu projekti koje je pevačica pripremala u poslednje vreme i koji su razlog njenog putovanja čak u Kinu!

Ono što smo još na samom početku uvideli jeste da je Tini zapratila Jackie Chana i njegovog sina na Instagramu, a kasnije je potvrđeno da se radi i o filmu. Tini je nešto više od nedelju dana provela u Šangaju gde je učestvovala u snimanju filma Jackie Chana, gde glavnu mušku ulogu ima Jackiev sin, Jaycee Chan. Radnja filma još uvek nije poznata, ali radi se o drami pod nazivom “My Diary” čija je radnja smeštena u tridesete godine prošlog veka.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Oni se vole! Tini i Jorge obaraju rekorde svojom novom fotkom!

9 thoughts on “Tini potvrdila: Radila sam na filmu sa Jackie Chanom!

  1. Super!Milice(Famozo)Molimo vas odgovorite.Kada ce novi broj casopisa We Love Tini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.