Zašto su Shawn i Camila preskočili People’s Choice Awards?

Shawn Mendes i Camila Cabello ove godine nisu prisustvovali People’s Choice Awards dodeli nagrada, iako su osvojili neke od nagrada. Oni su rešili da svoje veče provedu na drugačiji način, slaveći rođendan koleginice Julie Michaels!

Julia je inače dobra prijateljica Selene Gomez, koja je u poslednje dve godine polako počela da gradi sopstvenu karijeru, nakon dugogodišnjeg “pisanja iz senke” za kolege muzičare. Shawn i Camila su očigledno želeli opušteno veče bez reflektora uperenih u njih, pa su otišli na Julijin rođendan, čija je tematika bila devedesete godine.

Mnogi su primetili da su Shawn i Cam na žurku došli u kostimima sličnim kao za maturu, ona je imala korsaž, a on isti cvetić u džepu, a fanovi nisu mogli da odole, a da ne prošire video sa rođendana gde oni plešu i raduju se. Moramo priznati da izgledaju preslatko i da je provod ipak bio vredan propuštanja dodele?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  On to nije hteo: Selena ostavila Justina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.