BLACKPINK su prva k-pop grupa sa pesmom od milijardu pregleda!

BLACKPINK nastavljaju da nižu velike uspehe! Nakon što su na People’s Choice Awardsu osvojili tri nagrade u društvu Ariane Grande i BTS-a, devojke nastavljaju da pišu istoriju. One će tako ostati zauvek urezane kao k-pop grupa koja je prva prešla milijardu pregleda za jedan video, naravno za pesmu “Ddu-Du Ddu-Du”!

Za taj uspeh devojkama je trebalo skoro godinu i po dana, jer je pesma izbačena u junu 2018. godine, a mediji se uglavnom slažu da njihov fandom ima odličan ukus, jer svi veruju da je ovo njihova najbolja pesma! Naravno, mnogo pomaže i to što je spot izuzetno vizuelno atraktivan! Devojke od broja pregleda baš i neće zaraditi previše, ali važnije od toga im je što ova brojka pokazuje kakvo je interesovanje za njih.

Naravno, nijedna k-pop grupa neće u skorije vreme dostići Psyja i njegov “Gangnam Style” koji ima 3,4 milijarde pregleda, ali to je već poseban fenomenem. Dostižnije deluje njegov drugi singl “Gentleman” koji je trenutno na brojci od 1,2 milijarde.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/BlackPink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milena nam šalje odličan test o grupi BLACKPINK!

2 thoughts on “BLACKPINK su prva k-pop grupa sa pesmom od milijardu pregleda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.