Camila Cabello i Shawn Mendes uhvaćeni na sastanku!

Camila i Shawn stalno ističu da nema apsolutno ništa između njih dvoje, kao i da su oni samo najbolji prijatelji i da neće biti ništa više od toga, međutim nove slike mogu drugačije da se protumače!

Paparaci su ih uhvatili zajedno u jednoj piceriji u Njujorku neposredno pre dodele Grammy nagrada, na kojoj su se posle pojavili odvojeno. Sudeći po fotografijama njih dvoje su baš uživali zajedno, dok je u jednom trenutku izgledalo kao da su se uhvatili za ruke.

Možemo i napomenuti da su se nedavno našli i u studiju dok je Shawn radio na novim pesmama, a Cam je u jednom intervjuu sugerisala da postoji neko u njenom životu, pa da li je to možda Shawn?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kakva uspešna godina! Pogledajte koje fotke Camile Cabello su skupile najviše lajkova na Instagramu!

6 thoughts on “Camila Cabello i Shawn Mendes uhvaćeni na sastanku!

  1. Jaoo!!!Oni su prelepi zajedno.Pa i sve da je laz ova vest oni su ipak jedni od retkih osoba koji imaju takav prijateljski odnos.Volela bih da su zajedno!!! 😀 XD

  2. Camila i Shawn su preslatki zajedno bilo bi ekstra da su zajedno! Okej ovo kao da je kopija ostalih komentara ali šta ću ja Bože kada se slažem sa svima! 😍💜

  3. Po meni je glupo sto svi misle da su zajedno. Oni su rekli da su najbolji prijatelji i nista vise,a i sa njima na sastanku je bio i Shawnov menadzer Andrew Gertler,tako da bi bilo malo neprijatno da su na ˝sastanku˝ i da je on sa njima.Slatki su zajedno,ali ja mislim da je prijateljstvo vaznije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.