“Victorius” na Netflixu, fanovi obožavaju Jade!

Ko je gledao Nickelodeon, zna koliko je serija Victorius bila popularna. Ona je probila neke od najvećih talenata naše scene, Victoriu Justice, Arianu Grande ali i sjajnu Elizabeth Gillies. Serija je nedavno izašla na Netflixu, a fanovi su se prisetili raznih uspomena iz detinjstva.

Najveću pažnju je definitivno privukla Jade, lik koga tumači Elizabeth Gillies. Jade je got devojka, uvek u tamnim bojama, ima dečka Becka, kog devojke obožavaju, a najbolja drugarica joj je, ironično, vesela Cath, koju glumi Ariana Grande. Mimovi sa Jadinim najpoznatijim izjavama preplavili su Twitter, baš zato što tek kada malo odrastete shvatite koliko je ona zapravo “relatable”, pogotovo u adolescentskim godinama 🙂 Elizabeth Gillies trenutno tumači glavnu ulogu u seriji “Dynasty”, Fallon Carrington.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Famoza music chart #178 - Glasajte za sve pesme koje volite!

One thought on ““Victorius” na Netflixu, fanovi obožavaju Jade!

  1. Meni su Jade i Cat bili omiljeni likovi, ali je skoro svima bilo cudno zasto ja volim Jade koja je tako mracna i zla, ali ja sam sa jedne strane kao Cat, onako prosta, zabavna, na nivou deteta od 5 godina 😂, ali sam nekad i kao Jade, mracna, zlobna nekad, nije mi ni do cega, ali to sve zavisi kakav mi je dan,obicno moje raspolozenje zavisi od vrste muzike koju slusam taj dan…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.