iHeartRadio Much Music Video Awards: Shawn Mendes i Drake sa najviše nominacija, u igri i Ari i Camila!

S obzirom da se ova dodela nagrada prikazuje na kanadskoj televiziji, ne čudi nas izbor nominacija – najviše njih dobio je Shawn Mendes!

Shawn Mendes je jedan od najaktuelnijih mladih umetnika iz Kanade, pa ga je ova dodela nagrada častila sa čak osam nominacija, a odmah iza njega je Drake koji je takođe sa tih prostora, ali on ima sedam nominacija – ova dvojica srešće se licem u lice u borbi za umetnika godine, a konkurencija je jaka, jer su tu i Shawnova drugarica Camila Cabello, Ed Sheeran i Cardi B.

Camila Cabello će se boriti i za najboljeg pop izvođača rame uz rame sa Halsey, Shawnom, Edom Sheeranom a tu je i Alessia Cara koja je prošle godine bila voditeljka šoua. Najprestižnija nagrada biće video godine, a za njega se bore Ariana Grande, Shawn, Drake i mnogi drugi. Ove godine dodela će se održati 26. avgusta – pogledajte i kompletnu listu nominacija ovde, a glasanje za određene kategorije možete obaviti jednom u svakih sat vremena po kategoriji ovde, sve do 24. avgusta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ari, BTS, Billie, Camila Shawn: Stigao je YouTube rewind, ali je ponovo ispljuvan!

7 thoughts on “iHeartRadio Much Music Video Awards: Shawn Mendes i Drake sa najviše nominacija, u igri i Ari i Camila!

    1. Pa gledaj. To je iz Kanade a Tay baš i nije popularna u Kanadi pa me onda to ne čudi. A i ne treba svagdje biti nominirana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.