iHeartRadio Much Music Video Awards: Shawn Mendes i Drake sa najviše nominacija, u igri i Ari i Camila!

S obzirom da se ova dodela nagrada prikazuje na kanadskoj televiziji, ne čudi nas izbor nominacija – najviše njih dobio je Shawn Mendes!

Shawn Mendes je jedan od najaktuelnijih mladih umetnika iz Kanade, pa ga je ova dodela nagrada častila sa čak osam nominacija, a odmah iza njega je Drake koji je takođe sa tih prostora, ali on ima sedam nominacija – ova dvojica srešće se licem u lice u borbi za umetnika godine, a konkurencija je jaka, jer su tu i Shawnova drugarica Camila Cabello, Ed Sheeran i Cardi B.

Camila Cabello će se boriti i za najboljeg pop izvođača rame uz rame sa Halsey, Shawnom, Edom Sheeranom a tu je i Alessia Cara koja je prošle godine bila voditeljka šoua. Najprestižnija nagrada biće video godine, a za njega se bore Ariana Grande, Shawn, Drake i mnogi drugi. Ove godine dodela će se održati 26. avgusta – pogledajte i kompletnu listu nominacija ovde, a glasanje za određene kategorije možete obaviti jednom u svakih sat vremena po kategoriji ovde, sve do 24. avgusta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kraj: Camila Cabello prekinula svaki kontakt sa članicama Fifth Harmony!

7 thoughts on “iHeartRadio Much Music Video Awards: Shawn Mendes i Drake sa najviše nominacija, u igri i Ari i Camila!

    1. Pa gledaj. To je iz Kanade a Tay baš i nije popularna u Kanadi pa me onda to ne čudi. A i ne treba svagdje biti nominirana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.