Zašto se Kylie Jenner obukla kao leptir?

Za Kylie Jenner, život se često svodi na zabavu, opuštanje i oblačenje kako ona želi. Zato često pravi i tematske žurke, pa se njeni prijatelji i porodica prerušavaju u razne stvari, a često eksperimentiše i sa ćerkom i njih dve se igraju u raznim kostimima! Kylie je sad ekskluzivno otkrila iz kog razloga se prerušava u leptira – za nju je to simbol ljubavi sa Travisom Scottom, koja je (možda) aktuelna i danas!

Naime, da podsetimo, Kylie i njena ćerka Stormi su 2018. godine za Halloween odlučile da se preruše u leptire, a Stormi je i na rođendanskoj žurci imala mnogo simbola leptira – zaključak je da je Kylie jako vezana za leptire. Ali zašto? Zato što oni nose posebno značenje za nju i njenog (bivšeg?) dragog, Travisa Scotta.

“Kad smo Travis i ja ušli u vezu prvi put, uradili smo oboje male tetovaže leptira. Leptir je praktično simbol naše ljubavi i bilo je jako posebno da Stormi nosi takav kostim” otkrila je Kylie u novom videu o svojim čuvenim kostimima.

Kad je u pitanju veza Travisa i Kylie, o njoj već znate dosta – trajala je mesecima, pa je par dobio i dete, koje ih je zapravo vezalo zauvek, ali nije uspelo da ih veže u romantičnom kontekstu, jer su njih dvoje već mesecima raskidali i ponovo se sastajali. Izvor za E! News ponovo je pobio teoriju da su njih dvoje opet par!

Pročitajte još  Kylie Jenner: Želela bih da imam četvoro dece!

“Među njima ponovo nema ničega, samo uživaju u tome što su zajedno roditelji. Dobri su prijatelji. Nema nikakve drame, samo su oboje tu za Stormi” izjavio je insajer. Dakle, po tome možemo zaključiti da je Kylie najverovatnije singl, jer ni njena “flertovanja” od prošle godine nisu urodila plodom i donela joj vezu, već je samo imala sastajanja i rastajanja sa ocem svog deteta, Travisom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.