Iako provodi vreme sa Drakeom: Kylie Jenner i dalje smatra da je singl!

Kylie Jenner živi život punim plućima kao singl dama, što se može videti i po njenim društvenim mrežama! Iako je mediji povezuju sa Travisom Scottom, Tygom i Drakeom, ona nonšalantno odbija da prizna da je u romansi sa bilo kojim od njih, pa izvori sad kažu da ni Drakea ne smatra svojim dečkom iako provodi vreme s njim!

“Kylie izlazi redovno sa Drakeom, često su i još neki prijatelji s njima. Njih dvoje se dosta dugo znaju, ne može se reći da su u vezi. Imaju hemiju, flertuju, zaista ništa komplikovanije od toga” ispričao je izvor.

Ista situacija je i sa Travisom Scottom, jer Kylie provodi vreme sa njim, ali samo prijateljski! “Kylie smatra za sebe da je singl, super joj je ovako. Njen glavni fokus je Stormi, ali ne treba zaboraviti ni da je mlada i da želi zabavu” zaključuje insajder časopisa People.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Skroz su različiti: Hoće li veza RiRi i Drakea opstati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.