Kylie Jenner i Travis Scott u sjajnim odnosima za rođendan ćerke!

Danas je veliki dan u porodici Jenner, jer mala Stormi proslavlja svoj 2. rođendan! Naravno, kako to tradicija nalaže u ovoj slavnoj porodici, slavlje je već uveliko počelo prošle nedelje i trajaće još neko vreme, iako je Stormin rođendan u stvari danas! Kako smo već pisali, Kylie je već potrošila na stotine hiljade dolara na prelepu dekoraciju, putovanje u Disneyland gde je bio i Travis Scott, a predstavila je i novu kolekciju šminke, koja je napravljena upravo u Storminu čast i ukrašena je dezenima cveća i leptira!

Poznato je da Kylie i Travis više nisu zajedno, ali se redovno viđaju zbog deteta, odnosno Stormi kako bi joj pružili što mirnije detinjstvo, jer smatraju da je sreća njihove ćerke najvažniji faktor. “Kylie je srećna sa stvarima kako sada stoje. Voli da bude mama i posvećena je poslu,” saopštio je izvor za pouzdani PEOPLE. “Uopšte nije uznemirena što deli starateljstvo sa Travisom,” dodaje isti insajder. Kylie je još u oktobru saopštila javnosti da ona i mladi muzičar više nisu zajedno. “Travis i ja smo u dobrim odnosima. U našem fokusu sada je Stormi. Naše prijateljstvo i Stormi su prioritet,” napisala je Kylie tad.

Travis je proveo Dan zahvalnosti zajedno sa Kylie i njihovom ćerkom, a ujedinili su se i kada su zajedno išli na putovanje u Disneyland uoči Storminog drugog rođendana. “Travis je došao u Disneyland. On i Kylie se staraju o Stormi i čini se da se odlično slažu,” rekao je spomenuti izvor. “Ipak, oni nisu zajedno. Putom u Disneyland započeta je proslava Storminog rođendana pre par nedelja. I oni su nastavili slavlje,” podelio je isti insajder. “Stormi u subotu slavi ‘pravi’ rođendan. To je ogroman zabava i biće ludo. Kylie ju je planirala mesecima. Radila je sa organizatorkom Mindy Weiss, veoma je uzbuđena,” zaključio je insajder.

Pročitajte još  Kylie Jenner više ne peva besplatno svoju pesmu od dve sekunde!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.