Nestašna: Ariana Grande otišla na premijeru filma i ponela kući glumca!

Ariana Grande je voljena i cenjena gde god se pojavi – u muzičkom svetu je svi smatraju dobrim prijateljem i saradnikom, a možete zamisliti i sreću glumaca kada se Ari pojavi na njihovoj premijeri filma! Ari je juče posetila premijeru nastavka filma “Borat” iz 2006. godine, a glumac joj se tako svideo da ga je “ponela kući”!

Naime, na premijeru “Borata” došla su samo najveća imena poput Ari, Katy Perry i Orlanda Blooma i drugih, pa se ovaj veliki momenat obeležio zajedničkom fotkom. Glavni akter, Sasha Baron Cohen, nije bio fizički prisutan na slici, ali njegov portret od kartona bio je glavna atrakcija fotke, pa su se oko njega svi okupili! Ariani se toliko svideo da se prikrala i ponela ga sa sobom!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#driveindoubletestedboratscreening

A post shared by Sacha Baron Cohen (@sachabaroncohen) on

Ari je na Instagram Storyju pokazala šta radi sa presmešnim portretom Borata i čini se da joj je zabavno – čak se vidi i kako je uspela “krišom” da se prikrade i uzme ga i ponese kući.

“Mala ženo, ukrala si moj portret, vrati ga u Kazahstan, imamo samo još dva komada” našalio se Borat na svom Twitteru, pa i tagovao Arianu ne bi li “pregovarao” oko vraćanja portreta. On je takođe bio voljan i da zaigra uz njen svež singl “positions” – i to na vrlo neobičan način, kao što možete videti i sami!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Trenutak istine: Otkrivamo da li je u Beograd pozvana Selena ili Ariana!!! Famoza TV#8

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.