“Olujno”? Kylie Jenner je objavila neobično ime svoje devojčice!

Prethodnih dana mnogo se nagađalo kako će se zvati ćerka Kylie Jenner a jedna zajednička stvar bila je to što niko nije verovao da će ona odabrati neko “obično” ime. Te prognoze su se definitivno i ostvarile!

Naime, Kylie je na svom Instagramu objavila prvu fotku bebicu uz ime koje joj je dala, Stormi Webster. Ako je “Storm” oluja, a “Stormy” olujno, kako bi trebalo prevesti “Stormi”? Ako se pitate šta je Webster, to je bebicino prezime, s obzirom da je to prezime njenog dečka, repera Travisa Scotta čije je pravo ime i prezime Jacques Webster.

Fanovi su inače prognozirali da će se dete zvati Butterfly (Leptir) ili Posie ali jedna devojka je nekim čudom zaista pogodila da će ime biti Stormi! Verovali ili ne, ovo nije izmišljeno ime! U svetu već postoji više devojaka koje se tako zovu, uključujući tu sprinterku Stormy Kendrick ili pobednicu izbora za miss teen Amerika 2009. godine, Stormi Henley.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jaje rasturilo Instagram rekord Kylie Jenner!

3 thoughts on ““Olujno”? Kylie Jenner je objavila neobično ime svoje devojčice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.