Ćerka Kylie Jenner provela ceo dan u bolnici, ali sada je sve u redu!

Kylie Jenner kao i cela njena porodica navikla je da deli sa svetom apsolutno svaki trenutak svog života, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila da je sa ćerkom Stormi provela ceo dan u bolnici zbog alergijske reakcije, ali je ipak objavila i da je sa devojčicom sve u redu i da fanovi ne treba da se brinu za nju!

Naime, Stormi je u nedelju bila u bolnici ceo dan i Kylie je to otkrila na Instagram Storyju na kom vidimo Stormi kako mirno spava! „Provela sam dan u bolnici sa svojom bebom, imala je alergijsku reakciju ali je sada 100% u redu i kod kuće smo. Ništa drugo nije bitno kad se ovako nešto dogodi. Nek Bog pomogne svim majkama sa bolesnim bebama. Šaljem mnogo ljubavi i pozitivne energije svima“ napisala je Kylie, očigledno jako potresena jer joj je prvi put da se Stormi nešto ozbiljnije desi.

Kylie nije objavila šta se tačno desilo devojčici i na šta je alergična, ali alergije su sve češća pojava među svim generacijama, a skoro je i Ariana Grande koja je mnogo starija od Stormi imala alergijsku reakciju na paradajz po prvi put, tako da se alergija može ispoljiti bilo kad.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Čovek koji je upao u dvorište Kylie Jenner dobio godinu dana zatvora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.