Ćerka Kylie Jenner provela ceo dan u bolnici, ali sada je sve u redu!

Kylie Jenner kao i cela njena porodica navikla je da deli sa svetom apsolutno svaki trenutak svog života, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila da je sa ćerkom Stormi provela ceo dan u bolnici zbog alergijske reakcije, ali je ipak objavila i da je sa devojčicom sve u redu i da fanovi ne treba da se brinu za nju!

Naime, Stormi je u nedelju bila u bolnici ceo dan i Kylie je to otkrila na Instagram Storyju na kom vidimo Stormi kako mirno spava! „Provela sam dan u bolnici sa svojom bebom, imala je alergijsku reakciju ali je sada 100% u redu i kod kuće smo. Ništa drugo nije bitno kad se ovako nešto dogodi. Nek Bog pomogne svim majkama sa bolesnim bebama. Šaljem mnogo ljubavi i pozitivne energije svima“ napisala je Kylie, očigledno jako potresena jer joj je prvi put da se Stormi nešto ozbiljnije desi.

Kylie nije objavila šta se tačno desilo devojčici i na šta je alergična, ali alergije su sve češća pojava među svim generacijama, a skoro je i Ariana Grande koja je mnogo starija od Stormi imala alergijsku reakciju na paradajz po prvi put, tako da se alergija može ispoljiti bilo kad.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Baka Kylie Jenner otkrila zašto je Kylie ostavila Travisa Scotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.