“Vratite se”: MMeri iz Srbije objavili već skoro 11.000 postova na Instagramu gde traže povratak svojih idola!

116

Već smo vam to pričali – organizator je bio jako pozitivno iznenađen kad smo mu rekli da nakon odlaska Marcusa i Martinusa još više želite da ih ponovo vidite, a novi dokaz za to je ono što se ovih dana dešava na Instagramu!

Za par dana, MMeri iz Srbije su objavili preko 10800 postova u kojima koriste hešteg #mmcomebacktoserbia a za jedan tako mlad fandom i generalno za navike naših fandoma, ovo je fenomenalna brojka koja daleko, daleko nadmašuje ovakve poruke za sve ostale zemlje! Malo su se probudili i hrvatski MMeri koji su sa #mmcomebacktocroatia drugi sa oko 1800 poruka dok su svi ostali daleko skromniji.

Da li sve ovo ima smisla? Ima, jer mi to vidimo, a kad mi to vidimo, to nam je poruka da vas ima i onda znamo da nije glupo da se javljamo organizatoru i kažemo mu da mora da ih pozove da dođu narednog puta. Još jednom, želimo i da napomenemo da MMeri kao i svaki drugi fandom imaju pravo da vide svoje idole na svakoj turneji i da se oni bore za sebe, a ne protiv drugih. Što se nas tiče, sasvim je u redu da iste zvezde dolaze više puta, dokle god vi želite da ih vidite!

Pročitajte još  Ko od Famoze dobija karte za "spoj" sa Marcusom i Martinusom u Zagrebu?

Autor: Famoza.net
Foto: Anđela Joković/Famoza.net

116

6 thoughts on ““Vratite se”: MMeri iz Srbije objavili već skoro 11.000 postova na Instagramu gde traže povratak svojih idola!

  1. Želimo svi MMeri iz Srbije da ih vidimo što pre,a pogotovo to želimo mi MMeri koji nismo bili Marta.

  2. Zarem nie ne se trudime zarem nie ne stavame postovi sekoj den? Vo Srbija imaat odrzano koncert vekje ednas (ne e hejt) jas se obiduvam da kazam deka Makedonija ja nemaat spomnato a ne pak da dojdat.Zatoa Famoza jas te zamoluvam da napravite nesto, da napravite organizacija i zaedno da gi doneseme Marcus i Martinus vo Makedonija. Na nas MMerite od Makedonija mnogu kje ni znaci ako napravite nesto i ni pomognete. Fala <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.