Pričali smo sa organizatorom o povratku Marcusa i Martinusa i iznenadili smo ga!

Pitanje koje dobijamo u trocifrenim brojevima ovih dana je vrlo jednostavno – da li će se Marcus i Martinus vratiti? Nije nam preostalo ništa drugo nego da se čujemo sa organizatorom nastupa u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj i čujemo šta on kaže!

Kako nam je on objasnio, taj povratak dobrim delom zavisi od utiska koji su ostavili MMeri. Naime, radi se o tome da menadžment benda ima podatke kako su se gde prodavale karte što će im pomoći da narednog puta odaberu gde će da dođu. U tom smislu, Slovenija je bila najbolja a Hrvatska i Srbija su bile negde na istom, zadovoljavajućem nivou. Organizator nam je rekao da zbog toga jednostavno ne zna da li će se momci vratiti iako se čini da bi on voleo da im uputi poziv sledećom prilikom.

Ono na šta smo mi skrenuli pažnju i što ga je jako iznenadilo jesu dve stvari:
1. MMera je više nego ranije! Umesto da im koncert zadovolji apetite, broj akcija koje fandom radi je sve jači kao i ubeđenje da će drugi put karte planuti mnogo brže. Pokušali smo da objasnimo da je ovo bio prvi ovakav koncert u Srbiji u poslednjih 7-8 godina kao da ih skoro nije bilo ni u Hrvatskoj, pa mnogi tek sad shvataju šta su propustili.

Pročitajte još  Iz prvih redova: Natalija nam šalje svoje utiske i fotke sa koncerta Marcusa i Martinusa u Brnu!

2. MM tim nam se zahvaljivao na gostovanju! Prepričali smo organizatoru ono što smo govorili vama – da imamo odlične odnose sa menadžerima MM tima, da su nam se čak javljali na e-mailu i zahvaljivali na gostoprimstvu, kao i da nas prate na Instagramu. Isto tako, imali smo priliku da ih upoznamo i uživo i bili smo iznenađeni koliko prate kako smo promovisali koncert!

Dakle MMeri, mislimo da imate razloga za nadu, pogotovu jer mi sad možemo još direktnije da pomognemo da se novi nastup desi! Do tad, najvažnije je da čuvate i jačate svoj fandom jer narednog puta morate biti još bolji!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

21 thoughts on “Pričali smo sa organizatorom o povratku Marcusa i Martinusa i iznenadili smo ga!

  1. zelimo ih nazad molimo vas ja sam vec glasala prije nekoliko dana. upoznala sam se sa dosta prijatelja iz beograda koji su zavoljeli marcusa i martinusa preko mene i moje bff.oni ce sigurno doci na koncert ako se odrzi molim vas recite mi kako se kupuju ulaznice i koliko kostaju molim te famozo reci mi kako nisam isla na njihov koncert a ovaj put bi sigurno dosla molim te odgovorimi oni su mi idoli koje nisa upoznala a priliku za zagrljaj sa njima vise nikad i nizasta u zivotu ne bi propustila molim vas mmeri podrzite me da dodjemo do svog sna i da sa njima pjevamo first kiss ako ste pravi mmeri podrzacete me idemo do uspjeha molim vas

  2. OMG😍😍 Ja ne mogu vjerovati!! Molim Boga da se vrate i definitivno će mo se potruditi da im bude još bolje!! Nadam se da će im Zagreb, Ljubljana i Beograd postati stalne lokacije za koncerte❤️❤️💕

  3. MMer.Markus&Martinus trebaju da dođu u Srbiju što pre😍😍😘😘💓💓❤💓💕💕🇷🇸🇳🇴

  4. Bilo bi super da se vrate, jer bih možda i išla na koncert iako nisam neki veliki obožavatelj

  5. OMGG,zelimo nazad M&M..Ja nisam bila na koncertu i svakim danom sve vise zalim za time i stvarno bih volela da ih ponovo dovedete!!!!Ovog puta dolazim 5000% na koncert!Oni predstavljaju moj ceo svet i stvarno bih volela da se vrate! <3 ima li sansi da se vrate u BEOGRAD i ako ima kada bi bio njihov najraniji moguci povrataku BG? <3 <3 <3

  6. molim vas pozovite ih ponovo!Vi ne mozete shvatiti koliko sada imaju mnoooogo vise MMera nakon koncerta!ovoga puta bi se karte 100 puta brrze prodaleeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.