Stižu odlične vesti za MMere iz Hrvatske: Nema ograničenja godina za koncert i još ponešto lepo!

Od ranije znamo da MMeri koji dolaze na koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu 25. marta mogu da idu bez pratnje roditelja odnosno punoletnog lica a sad smo konačno dobili i zvaničnu potvrdu da je isti slučaj i u Zagrebu! Ipak, to nisu jedine dobre vesti.

Kako nam je navela organizacija koncerta u Zagrebu, Marcus i Martinus spadaju u grupu koncerata namenjenih deci tako da svako može da uđe sam, bez obzira da li ima 16, 14 ili manje godina. Ono što takođe saznajemo jeste da je koncert definitivno premešten u Halu Sportova. Konkretan razlog ali je stigla i zvanična potvrda da se to desilo. Naravno, karte koje ste već kupili važe i za novu lokaciju.

Još jedna dobra vest tiče se nove lokacije – naime, MMeri će po želji moći da biraju žele li da sede (što je slično kao VIP ulaznice za koncert u Beogradu) ili da stoje u parteru, bliže momcima. Naravno, oni koji prvi uđu imaće priliku da zauzmu bolja mesta!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Naši MMeri su ludi, ali i jako dragi!

One thought on “Stižu odlične vesti za MMere iz Hrvatske: Nema ograničenja godina za koncert i još ponešto lepo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.