Hrvatski MMeri ostavili jak utisak na tim momaka: Neverovatno je čuti ih kako pevaju na norveškom!

Prva prava evropska turneja je iza Marcusa i Martinusa, a ne samo da su oni puni utisaka već se isto odnosi i na njihov tim koji i najviše određuje gde će oni gostovati narednog puta. Kako se čini, Hrvatska je ostavila odličan utisak!

Govoreći o fandomu, menadžerka Marte Schei (da, ona koja prati Famozu na Instagramu!) kaže u intervjuu za VG.no da su MMeri vrlo strastven fandom! “Čujemo ih često na aerodromu dok čekamo prtljag. Pevaju, viču i čekaju da vide Marcusa i Martinusa. Čuti kako deca u Hrvatskoj pevaju ‘Elektrisk’ na norveškom je pravi znak da im je sve ovo jako zabavno.”

Momcima je zbog svih uspeha jako zahvalan i gradonačelnik opštine Grane u kojoj se nalazi njihovo selo Trofors. “Jako smo ponosni na njih. Lako je biti ponosan na njih. Ne samo da su svetske zvezde već su i jako dobre osobe. Jednostavno su takvi, oni su i kao naša deca”, priča on i navodi da se MM nikad ne ponašaju kao umišljene zvezde!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anđeoski glasovi: Marcus i Martinus osvajaju Britaniju uz "Heartbeat"!

5 thoughts on “Hrvatski MMeri ostavili jak utisak na tim momaka: Neverovatno je čuti ih kako pevaju na norveškom!

  1. I Srbija je ostavila utisak jer su u danasnjem lajvu na instagramu rekli volimo vas i we love you Serbia nesto u tom fazonu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.