Fandom za primer: Hrvatski MMeri pružaju veliku podršku srpskim MMerima za održavanje meetupa u Beogradu!

Nedavno smo pisali o velikom sukobu između dela MMera iz Srbije i Hrvatske gde je rečeno previše ružnih stvari a tad smo rekli da nas to posebno boli jer se nadamo da vi kao nova generacija nećete više tražiti neprijatelje u nekom jer dolazi iz ove dve zemlje. Sa druge strane, ovo što od juče rade MMeri iz Hrvatske nas je jako obradovalo!

U naš inbox na Instagramu dolazi veliki broj poruka MMera iz Hrvatske koji izražavaju svoju tugu i zaprepašćenje što je sad odjednom meetup sa momcima u Beogradu veoma neizvestan. Oni nam poručuju da MMeri u Srbiji zaslužuju meetup koliko i oni u Hrvatskoj i svi redom nam postavljaju isto pitanje, “Kako možemo da pomognemo?” Već to što mislite na druge i pružate im podršku mnogo znači a ako ste u kontaktu sa MMerima iz Srbije, uvek možete učestvovati tako što ćete širit samu akciju!

Da podsetimo, u toku je velika akcija koja podrazumeva da MMeri koji idu na koncert u Beograd objave fotku sebe kako drže papir na kome obećavaju da bi došli na meetup u Beogradu na dan koncerta i da bi tamo kupili “Moments” album koji bi im momci potpisivali. Više o akciji čitajte ovde a mi vas molimo da se uključite ako biste došli na meetup i kupili album!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Komentare uvek ostavljamo mi, ne naš tim!

6 thoughts on “Fandom za primer: Hrvatski MMeri pružaju veliku podršku srpskim MMerima za održavanje meetupa u Beogradu!

  1. Sigurna sam da ćete uspjeti! I ja bih voljela pomoći, ali ne znam nijednog MMera iz Srbije. 😔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.