Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolju fan akciju i fan uspeh godine!

Danas je vreme da otkrijemo i poslednje nominacije na ovogodišnjem Famoza Fandom Awardsu! Nakon što smo već objavili kandidate u kategorijama za fandom godine, fandom koji je najviše porastao i najbolji novi fandom, sad je vreme za poslednje dve – Najbolja fan akcija i fan uspeh godine!

Kad je reč o akcijama fandoma, ovo je ponovo bila vrlo “tanka” godina. Na sreću, MMeri i BTS Army su izvadili stvar! MMeri su posle niza godina prvi imali okupljanje u regionu koje je brojalo više od 100 ljudi, a BTS Army takođe su imali svoje okupljanje, ali širom regiona na projekcijama “Burn the Stage” filma koji je prošao daleko, daleko bolje nego što se očekivalo!

Sa druge strane, mnogo više kandidata je bilo u kategoriji “Najveći fandom uspeh godine”. Tu MMeri imaju čak tri nominacije – i to za dva koncerta Marcusa i Martinusa i to što su jedini na svetu igrali fudbal sa svojim idolima, a nismo zaboravili ni dolazak Isaca Elliota, intervju sa Tini i najavu dolaska Bars and Melody! Naravno, napominjemo da ova kategorija može biti proširena, pod uslovom da misteriozna zvezda koja bi nas mogla posetiti naredne godine, najavi svoj koncert narednih dana.

Za razliku od prošloe godine kad smo mi odlučivali o tome šta je najveći fandom uspeh godine kao i najbolja fandom akcija, ove godine i te izbore ostavićemo vama na glasanje koje kreće za vikend!

Autor: Famoza.net

Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolju fan akciju i fan uspeh godine!

  1. Ali ipak ste se vi Famozo najviše potrudili da nam se snovi ostvare! 🔥❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.