Više se ne kriju: Niall Horan i Hailee Steinfeld viđeni kako se drže za ruke!


Već smo bili u prilici da viđamo Nialla Horana i Hailee Steinfeld na raznim mestima i događajima zajedno, gde bi oni svakog puta poricali da nisu samo prijatelji – ovog puta bilo je drugačije!

Kako prenosi E! News, mladi par je viđen zajedno u Los Anđelesu prošlog petka i veoma su uživali u večeri koju su proveli zajedno. Niall i Hailee viđeni su u jednom restoanu i kako izvori prenose uopšte nisu pokušavali da sakriju da im je lepo dok su zajedno, a još manje da sakriju njihovu vezu.

“Tačno je da se Niall i Hailee zabavljaju, ali to je još uvek neobavezno,” izjavio je izvor u nekadašnjem intervjuu za E! News. Izgleda da je veza Nialla i Hailee napredovala i da više nemaju potrebe da je poriču, jer su u nedelju takođe viđeni kako se drže za ruke.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  U susret premijeri: Hailee Steinfeld snimila predivan spot „Capital Letters“ za film „Fifty Shades Freed“!

6 thoughts on “Više se ne kriju: Niall Horan i Hailee Steinfeld viđeni kako se drže za ruke!

  1. Ne mogu oni sakriti ako su mediji svugdje!! Nije baš takvo nešto lako sakriti ako si još pri tome SLAVAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.